Hopp til innholdet
Eldre mann med mobil som sitter på trappen til verandaen

Enklere hverdagsøkonomi med smarte betalingsløsninger

Hvordan kan du automatiserer betalinger, organiserer ulike kontoer, og hvordan kan vår brukervennlige mobilbank kan frigjøre tid og redusere stress? Start din reise mot en smartere økonomisk hverdag i dag.

Digitale bankløsninger

Ved å bruke digitale bankløsninger, oppnår du en smidigere hverdagsøkonomi.  Her er noen tips for å gjøre økonomien din enklere og mer oversiktlig:

Automatiser betalinger

Sett opp AvtaleGiro for å automatisere regningsbetalinger, og bruk eFaktura for enklere fakturahåndtering. Automatisering av betalinger gjennom eFaktura og AvtaleGiro sikrer at faste regninger som husleie og studielån blir betalt i tide uten at du trenger å løfte en finger.

Organiser kontoene dine

Ha flere kontoer for ulike formål – én for daglige utgifter, én for faste regninger og flere sparekontoer for forskjellige sparemål som ferie eller julegaver.

Regelmessig sparing

Sett opp faste overføringer til sparekontoene dine slik at en del av lønnen eller studielånet automatisk går til sparing.

Mobilbank for enkel tilgang

Bruk mobilbanken til å overføre penger, sjekke saldo, og administrere kort og lån, noe som gir deg full kontroll over økonomien, uansett hvor du er. Last ned vår mobilbank i dag for enkel tilgang til dine kontoer og en mer strømlinjeformet hverdag!

Møte med rådgiver

Snakk med en rådgiver for å få personlig tilpassede råd som kan forbedre din økonomiske hverdag.