– Dette var veldig moro. Forsikring er et viktig satsningsområde hos oss, fra toppen og helt ut, og da blir det ekstra gøy når vi lykkes og får det til, sier leder for forsikring i Høland og Setskog Sparebank, Jørn-Erik Sether.

Målet med kampanjen var å rette ekstra fokus rundt Eika Pluss-forsikringen. Dette er en ny forsikringspakke som skal gi deg som kunde markedets beste forsikringsprodukter til en god pris. Pakken inneholder innboforsikring, reiseforsikring, helseforsikring, ulykkesforsikring, verdigjenstandforsikring og onlineforsikring, slik at man kan få alt man trenger i én og samme pakke. Direktør for bankdistribusjon i Eika Forsikring, Are Lervang, mener Eika Pluss er en ekstra trygghet for kundene, spesielt i den tiden vi nå befinner oss i.

– I denne perioden tenker folk enda mer på trygghet, og i gode og onde dager skal vi i Eika-bankene stå der. Salg av forsikring er én ting, men å selge er et bra resultat av å gi gode råd. Det er viktig at vi i bankene tar med oss helheten og forteller hva vi har å tilby, og mest av alt at kundene våre har muligheten til å forholde seg lokalt, sier han

Vinneren av kampanjen ble kåret utfra størrelsen til banken, der det ble målt antall kunder kontra salg. Men det er ikke bare under denne kampanjen at Høland og Setskog Sparebank har levert godt.

– Vi har for vane å gjøre gode forsikringsprestasjoner. Her er det en meget god laginnsats som gir resultater. Alle leverer, og det er derfor vi er den klart største banken på forsikring på Romerike, sier Sether, som også understreker at kundetilfredshet hele veien er vel så viktig som å vinne kampanjer som dette.

Høland og Setskog Sparebank har også blitt kåret til «Årets bank» flere ganger tidligere, og ifølge Lervang er det mye som bidrar til at Høland og Setskog er en bank som gjør det bra.

– Høland og Setskog Sparebank viser en god kundeforståelse. De har en veldig bra drivkraft, og de gløder for det lokale, der de ønsker å være en bærekraft. De tilfører mye til bygda og samfunnet rundt seg, som også er en veldig viktig rolle i tillegg til det å være en bank.

– De er en veldig god ambassadør for Eika, og Eika forsikring. De har et engasjement rundt forsikring som går fra ledelsen og helt ned til rådgiverapparatet, og det gjør at de er veldig dyktige, avslutter Lervang.

 

 

Deler ut to Eika Pluss-pakker

I banken ble det feiret seier med blant annet kake. Samtidig ønsker vi også å feire sammen med kundene våre. Derfor har vi i Høland og Setskog Sparebank bestemt oss for å gi bort to Eika Pluss-pakker til en verdi av 759kr per måned til to av våre kunder, der vinnerne får alle de inkluderte forsikringene gratis i ett år.

For å delta må du som kunde sende en mail til marked@hsbank.no, og da er du med i trekningen.

Vinnerne trekkes i løpet av juni.